Sæsonens første nederlag

Tirsdag den 28. maj hjemme mod Herning IK

Selvom dagen bød på Brandes første nederlag i sæsonen, var det alligevel Brande pigerne der kom bedst fra start. Efter 6 minutters spil sender Malene Søgaard bolden fra eget målfelt af sted til Dianna Nymark og på hendes afslutning fanger Trine Gasbjerg Jørgensen bolden og scorer til 1-0.

Ca. halvlegs i 1. halvleg lykkedes det desværre Herning at udligne og et par minutter senere kom de også foran 2-1. Og som prikken over i’et fik det også scoret til 3-1 inden dommeren fløjtede til pausen.

Der blev lavet lidt rokeringer i pausen og det gjorde at Brande fik mere fat på spillet igen og satte sig mere på kampen.

Efter 5 minutters spil havde Trine Gasbjerg Jørgensen en god chance på hovedstød efter et hjørne, men den blev desværre reddet. I stedet blev Trine sendt til tælling i græsset, men heldigvis kom hun på benene igen.

Et par minutter senere spiller Trine Gasbjerg Jørgensen Lena Jensen som afslutter. Hendes afslutning ender ved Pia Holt Kjærgaard, men hun mistimer hendes afslutning og desværre ikke mål.

5 minutter senere er Jane Ryberg lige ved at få en friløber, men en Herning spiller nåede lige hjem før hende. Kort efter har Jane Ryberg endnu en chance, men desværre igen sag for Hernings keeper.

Efter ca. 12 minutters spil i 2. halvleg kommer Pia Søndergaard godt ud af målet og opsamler bolden, men kommer desværre til skade i samme omgang og må forlade banen. I stedet fik Malene Søgaard sæson debut i målet, og det gjorde hun fejl frit.

Med ca. 10 minutter igen har Pia Holt Kjærgaard en stor chance, men bolden preller af på overliggeren. Riposten ender ved Lena Jensen som sender den ind til Jane Ryberg, men bolden vil bare ikke ind.

Jane Ryberg har et par minutter senere endnu en stor chance, men hun kommer nærmest til at træde i bolden og får trillet bolden hen til keeperen i stedet for målet.

Kampen sidste chance tilfaldt Trine Gasbjerg Jørgensen efter oplæg fra Pia Holt Kjærgaard, men også hun må se bolden prelle af på stolpen.

Kampen blev spillet ret hårdt af Herning spillerne og Brande måtte se 2 spillere forlade banen med skader og en enkelt der fik en hånd i hovedet, men Brande pigerne skal have stor ros for at blive ved med at tro på det i 2. halvleg til trods for at bolden bare ikke ville ind og at Herning forsøgte med lidt ufine metoder. 4 meget store chance i 2. halvleg kunne have afgjort kampen i Brandes favør, men sådan skulle det desværre ikke gå denne aften.

Kampens spiller blev Trine Gasbjerg Jørgensen. Holdet bestod desuden af Jane Ryberg, Birgitte Husum, Lena Jensen, Malene Søgaard, Elsebeth Nygaard, Dianna Nymark, Pia Holt Kjærgaard, Pia Søndergaard og holdleder Pia Pedersen.