Super Veteran +55 tabte til Hammerum

Hjemmekampen mod Hammerum , var årets dårligste  indsats af BOBs Super Veteran +55, kampen blev tabt med 0-2 efter o-1 ved pausen.
Kampen startede som så mange andre kampe med pæne chancer til BOB men ind kom  bolden ikke, og istedet løb Hammerums bedste spiller Bent Ole Hvid solo igennem  BOB s forsvar og scorede til 0-1, derefter  stod Hammerums forsvar godt og klarede skærene til pause føring o-1.

Super Veteran +55 i kamp mod Hammerum

Efter pausen startede BOB med lidt om rokering, som gav en masse spil men ikke  mange chancer. 2 min. før slut scorede Brunu Uldum til 0-2 til Hammerum, en  fortjent sejr til udeholdet.
Fiduspokalen gik til Niels Kr. Lundstrøm, der  ellers var ½ skadet i 2. halvleg, det fortæller lidt om holdets indsats i denne  kamp.