Senior Oldboys sejrede over Bording

Mandag d. 13. maj mødte Brande Oldboys +40 holdet Bording på hjemmebane. Det var en kamp mellem rækkens nr 2 (Brande) og nr 3 (Bording).

Brande holdet satte sig tungt på kampen lige fra starten af og der var også stor forskel spillemæssigt på de to hold. Allerede efter 5 min kom hjemmeholdet foran på et mål af Thomas Svensson, som scorede via en modstander efter noget klumpspil efter et hjørnespark fra Bjarne “Tøf” Kristensen.

Kampens detalje kom efter 18 min. Henrik “Skytte” Mortensen modtog bolden ca 30 mtr fra målet og efter han lige havde lagt bolden til rette scorede Skytte med et drøn af et langskud helt oppe i målhjørnet til en 2-0 føring.

Det blev også til 3-0 inden halvleg, da Thomas Svensson var alene med målmanden og uselvisk spillede bolden på tværs til Allan Kjærgaard som nemt kunne score.

Der var sæson debut til Dan Helge Pedersen som ind på højre midtbane. Dan Helge havde flere gode aktioner på kanten, og var da også lige ved at score, da han efter en skudfinte i feltet ramte stolpen, men heldigvis for holdet scorede Henrik “Skytte” Mortensen på returbolden til 4-0 i det 38. min.

Senior Oldboys vandt kampen med 5-0 og sidste mål blev scoret af Michael “Summe” Husum efter et godt indlæg fra topscorer Søren Prøhl.

Kampens spiller blev Skytte med 10 stemmer efter en brandkamp på midtbanen.

Næste kamp for holdet er mandag d. 27. maj på udebane mod Herning KFUM.

foto