Endnu en flot sejr til Brande Old Girls

Tirsdag den 7. maj ude mod Herning KFUM

På en dejlig forårsaften i Herning, blæste Brande pigerne til angreb og der går ikke mange minutter før Lena Jensen har den første chance efter en frispilning fra Trine Gasbjerg.

Kort efter bliver Dianna Nymark fældet og Lena Jensen sender frisparket lige forbi målet. Brande pigerne har flere gode chancer i løbet af 1. halvleg, men desværre uden mål. Pause stilling 0-0.

Efter et par minutters spil i 2. halvleg har Elsebeth Østergaard et godt forsøg, men desværre preller den af på overliggeren. Efter 10 minutters spil er Lena Jensen helt alene med keeperen, men bolden vil bare ikke ind.

Efter 13 minutters spil kom det forløsende mål endelig. Lena Jensen opfanger bolden på midten og spiller Trine Gasbjerg helt fri. Hun kanonerer bolden i mål til 1-0 føring.

5 minutter senere lykkedes det også for Lena Jensen. Hun pressede Hernings forsvar og nappede bolden og scorede til 2-0. Med 5 minutter igen er Elsebeth Østergaard pludselig helt fri foran mål, men afslutningen suser lige over målet.

Men det sluttede ikke her. Lena Larsen scorede til 3-0 med 2 minutter tilbage. Herefter har Herning en chance på overliggeren, men Brande pigerne holdt stand og kampen sluttede med en sejr på 3-0.

Et hårdt kæmpende Brande hold, som var ramt af et afbud og en skade sidst i 1. halvleg til Mette Jørgensen. Kampen spiller blev Camilla Mikkelsen.

Næste kamp er hjemme mod tirsdag den 14. maj mod Vorgod-Barde GIF.