Skuffende kamp gav desværre kun en 2. plads.

Lørdag d. 6. oktober skulle Brande Senior Oldboys spille deres sidste kamp på udebane mod rækkens nr. 2 Ikast FS. Inden kampen var Brande holdet foran med 1 point, hvilket jo ville betyde at førstepladsen var sikker med mindst et uafgjort resultat. Men men men.

Brande holdet var dog uheldigvis lidt ramt af nogle afbud inden kampen, men holdlederne havde dog skaffet et slagkraftigt hold alligevel, dog med flere tvivlsomme med mindre skader og sygdom.

Ikast FS var meget opsatte på at vise, at Brande´s dominans med 5 års førstepladser i rap, at dette skulle der laves om på. Ikast startede også kampen bedst og efter 14 min. scorede den tidligere div. spiller Kim Hansen til 1-0 til hjemmeholdet Ikast. Kort forinden havde Ikast målmanden haft en fiber redning på Søren Prøhl´s gode hovedstøds forsøg, men desværre ingen mål til Brande. Efter 20 min. troede alle Ikast spillerne, at der var offside på Brande´s Søren Prøhl så de stoppede helt op og Prøhl fik frit løb mod Ikast målmanden. Til trods for at Ole Thisgaard var fulgt med helt op og burde have haft bolden på tværs fra Prøhl, afsluttende Prøhl selv lige på målmanden, og stadig 1-0 til hjemmeholdet, trods denne kæmpe chance til Brande. Efter 25. minutter skete samme opskrift igen, Ikast troede at der var offside, så Søren Prøhl igen fik en friløber. Denne gang svigtede Prøhl ikke, og med hans sæson scoring nr. 24 (holdets topscorer) udlignede han til 1-1, som også var stillingen ved halvleg.

Anden halvleg gik lidt frem og tilbage, men med Ikast mest i tetén. Ikast skulle jo også score mindst en gang mere end Brande holdet i anden halvleg for at vinde kredsen. Halvvejs i anden halvleg skete det som ikke måtte ske. Ken McKenzie Pedersen i Brande målet råbte “JEG HAR” ude i feltet, men glemte at gå imod bolden, så desværre kom en Ikast angriber imellem og sagde ja tak til det store tilbud og sendte Ikast på sejrskurs med 2-1. Herefter skulle Brande satse for en scoring, og Martin Nielsen med kold lungebetændelse blev sendt på banen igen og helt på toppen, men Brande holdet fik desværre ikke det nødvendige mål for at blive kredsmester og tabte kampen fortjent til et bedre spillende Ikast hold på dagen. Vi ønsker Ikast FS tillykke med pulje sejren, men vi vender stærkt tilbage næste år, for at give Ikast modstand til stregen.

Brande´s bedste mod Ikast var Kim Tranholm.

Brande´s hold bestod af Ken McKenzie Pedersen på mål. Benny Vilsborg, Mads Ruglykke, Torben Jakobsen og Bjarne Tøf Kristensen i forsvaret. Midtbanen bestod af Ole Radoor, Martin Nielsen, Kim Tranholm og Lars Poulsen og i angrebet var Søren Prøhl og Ole Thisgaard i første halvleg. På bænken var der en rutineret trio, bestående af Sigurd Kristensen, Jens Studsgaard og Lars Ravnsgaard, som alle kom på banen i anden halvleg.