Brande Old Girls puljevinder

Tirsdag den 9. oktober ude mod Herning KFUM

Årets sidste kamp stod på udebane mod Herning KFUM – en kamp hvor Brande skulle have minimum 1 point for at sikre sig 1. pladsen i puljen.

Det blev en kamp, hvor der blev kæmpet for sejren – kønt var det ikke men heldigvis effektivt.

Efter 5 minutters spil har Lisbeth Biltoft et skud på stolpen. Minuttet efter opfanger Trine Gasbjerg bolden og afleverer til Lena Jensen, som hamrer bolden i mål til 1-0 føring.

Føringen holdt dog ikke længe. Allerede minuttet efter får en Herning spiller en friløber og scorer sikkert til 1-1.

Herefter følger en del chancer til Brande pigerne til henholdsvis Gitte Holt, Mette Jørgensen, Lene Bendixen og Trine Gasbjerg. Men desværre uden større held.

Herning ville også byde ind med en chance, men Elsebeth Østergaard kommer hjem og får tacklet i rette tid. Pause stilling 1-1.

2. halvleg startede som første sluttede med flere små chancer til Brande. Men først efter 15 minutters spil kom det forløsende mål. Det er Trine Gasbjerg der finder Lena Jensen men en flot aflevering. Hun udplacerer flot Herning keeperen og scorer sit 18. mål i sæsonen og 2. i kampen til 2-1.

Herning kom i 2. halvleg ikke til de store chancer og de få langskud der var tog Pia Søndergaard i målet sig flot af. Dommeren mente måske at det var lidt synd for Herning og dømte derfor et noget uforstående frispark til Herning lige uden for feltet. Men afslutningen endte i ”muren” og løb ud i ingenting.

Kampen slutter 2-1 til Brande og 1. pladsen i puljen er sikret og dermed en billet til Landsmesterskaberne i efteråret 2013.

Kampens spiller blev Mette Jørgensen. Holdet bestod desuden af Pia Søndergaard, Elsebeth Østergaard, Lene Bendixen, Lisbeth Biltoft, Trine Gasbjerg, Lena Jensen, Gitte Holt og holdlederne Pia Pedersen, Ulla Laursen og Dorthe Eriksen (Ja vi var godt serviceret).

Efter kampen blev sejren fejret med champagne og en tur på McDonalds.

Tusind tak til Søren Kanne og Martin der havde taget turen til Herning for at heppe.