Ægte topbrag om 1. pladsen venter lørdag i Ikast.

Mandag d. 1. oktober var Brande Oldboys +40 holdet på besøg i Sunds for at møde deres senioroldboys hold. Spillet i første halvleg var meget langsomt for Brande’s vedkommende, men holdet kom da foran 1-0 ved Benny Vilsborg midt i halvlegen, som også holdte halvlegen ud.

Anden halvleg var lige gået igang, da Sunds fik udlignet til 1-1, men herefter gik det stærkt. 2. minutter senere fik Thomas Svensson bragt Brande foran med 2-1 inden Lars Poulsen, Benny Vilsborg igen, Torben Jakobsen og Ole Thisgaard med hvert et mål lukkede kampen, så Brande vandt sikkert med 6-1 på udebane.

Brande’s bedste spillere i Sunds var veteranerne Ole Radoor og dobbelt målscoreren Benny Vilsborg.

Holdet har nu en kamp tilbage og det er her på lørdag d. 6. oktober på udebane mod rækkens nummer 2 Ikast FS. Brande holdet fører med 1 point ned til netop Ikast, så holdet kan nøjes med uafgjort, hvis holdet igen i år skal vinde kredsen.