Veteraner +45 snuppede sejren

Med den 5. sejr i 6 kampe sikrede Brande Oldboys +45 sig torsdag aften puljesejren i deres række foran Kølkær/Fasterholt. Allerede efter få minutters spil af udekampen mod Herning KFUM dukkede Benny Vilsborg op ved bageste stolpe, hvor han køligt helflugtede Sigurd Kristensen præcise indlæg i kassen, og inden pausen øgede Carsten Christensen til 2-0 på en returbold. I 2. halvleg burde Mikael Lund have fået mere ud af en præcis indenomsstikning fra Sigurd Kristensen, og heller ikke Flemming Just havde fået indstillet sigtekornet rigtigt, så nærmere scoring end et skud på stolpen kom han trods flere forsøg ikke. I stedet fik Herning KFUM reduceret midt i halvlegen på en vaskeægte tåhyler, som fuldstændig snød målmand Kenneth Raahauge, der ellers havde indledt halvlegen i bedste Peter Schmeichel-stil med at gribe et indlæg med en hånd. I slutminutterne måtte Sigurd Kristensen se KFUM-keeperen vifte et godt forsøg på overliggeren, og så endte det hele med en alt for lille sejr på 2-1 til BOB. Benny Vilsborg blev kampens spiller.