Old girls fik generobret 1. pladsen

Tirsdag den 25. september hjemme mod Herning IK

Det var tydeligt at Herning ikke ville have samme afklapsning som sidst de 2 hold mødtes. Herning kom med et par forstærkninger, men trods det var spillet ligeligt fordelt.

Herning kom dog foran idet Brande spillerne ikke havde set at der stod en Herning spiller og fiskede ned bag ved. Hun fik desværre scoret til 0-1.

Men det slog nu heldigvis ikke Brande pigerne ud. Trine Gasbjerg finder Heidi Bønnerup som drejer rundt om sig selv og banker bolden op i målhjørnet til udligning 1-1.

Kort inden halvleg er Trine Gasbjerg igen på spil. Hun presser Herning keeperen til at sparke bolden væk. Riposten ender hos Lena Jensen, som resolut sender bolden i mål til 2-1.

I 2. halvleg har Brande pigerne godt styr på spillet, men mangler det forløsende mål, hvorfor der naturligvis sniger sig en lille usikkerhed ind.

Forløsningen kommer dog med et par minutter igen, da Trine Gasbjerg finder Gitte Holt på midten. Trine Gasbjerg følger med mod målet, hvilket giver så meget plads til Gitte Holt, at hun sikkert kan score til kampens slut resultat 3-1.

Kampen spiller blev Trine Gasbjerg. Holdet bestod desuden Pia Søndergaard, Lene Bendixen, Mette Jørgensen, Dorthe Eriksen, Heidi Bønnerup, Lena Jensen, Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.