Brande Senioroldboys er stadig nummer 1.

Mandag d. 24. september var Brande Senioroldboys på besøg i Lind for at møde deres +40 hold. Hjemmeholdet kom hurtigt foran 1-0 efter et lille kiks i forsvaret, men deres føring holdte kun et par minutter inden Ole Thisgaard havde bragt balance i regnskabet, ved at score på Ole Radoor´s indlæg til 1-1. Vi skulle hen til det 20. min i første halvleg inden der blev scoret igen. Der fik Brande tilkendt et straffespark, som blev begået mod Lars Poulsen. Torben Jakobsen ville gøre skaden god igen fra sidste brændte straffespark og scorede også sikkert til 2-1, som også var stillingen ved halvleg.

Anden halvleg var lidt noget rod, da holdet ikke kunne få lukket kampen med en scoring på flere af deres store chancer, men til sidst i kampen fik man heldigvis hul på bylden. Først scorede Kim “Plade” Kristensen til 3-1 efter oplæg af Kim Tranholm, derefter scorede Lars Poulsen til 4-1 på hovedstød efter indlæg fra Jens Studsgaard og i kampens sidste sekunder fik Søren Prøhl en friløber og denne gang svigtede han ikke og lukkede kampen med en scoring til 5-1 til Brande holdet.

Kampens spiller blev igen Kim “Plade” Kristensen, men også Ole Radoor kæmpede godt på midtbanen.

Holdets næste kamp er mandag d. 1. oktober på udebane mod Sunds IF, inden den afgørende kamp spilles lørdag d. 6. oktober på udebane mod rækkens nummer 2 Ikast FS.