Superveteraner sender Ikast hjem med en “sæk”

Mandag aften mødte BOBs superveteraner topholdet Ikast FS på hjemmebane, en regntung og meget vanskelig bane. Brande spillerne satte sig på kampen lige fra første minut og tillod slet ikke Ikast at komme ind i kampen og få gang i deres sædvanligvis flotte pasningsspil! Istedet var det BOB spillerne der tilspillede sig mange målchancer og 3 flotte mål af hhv. Steffen Eriksen, Max Schaumann og Jørgen Laursen sørgede for en halvlegsføring på 3-0 til BOB. Ca. 5 minutter inde i anden halvleg fik Ikast reduceret til 1-3 og dermed lidt spænding tilbage i matchen, men kort efter reduceringsmålet blev Åge Kristensen “nedlagt” i feltet og på det efterfølgende straffespark scorede Max Schaumann sikkert til 4-1, det blev 5-1 ved Peter Munkholm og 6-1 ved Åge Kristensen. En fantastisk flot holdindsats af alle mand, superveteranerne slutter sæsonen af på mandag når de møder Herning Fremad i Herning.