Senioroldboys vandt igen.

Mandag d. 17. september mødte Brande Oldboys +40 holdet Hammerum´s ditto på hjemmebane. Brande holdet satte sig på kampen fra starten af og efter 5 minutter kom de også foran 1-0 ved Søren Prøhl´s scoring på et godt oplæg af Lars “Assistkongen” Poulsen. Herefter væltede hjemmeholdet sig i chancer og kunne nemt have ført med 5-0 ved halvleg, men pause stillingen forblev 1-0.
Anden halvleg blev igen spil mod et mål, men bolden ville bare ikke ind. Vi skulle hen til midt i anden halvleg før Benny Vilsborg i flere forsøg og lidt ping pong fik scoret til 2-0. Brande holdet fik dog også scoret til 3-0, men målet blev underkendt, da målmanden lige pludselig mente bolden havde været over baglinjen. Hjemmeholdet vandt dermed sikkert kampen med 2-0 og kampens spiller blev suverænt Kim “Plade” Kristensen.
Holdet fører stadig rækken med 19 point for 7 kampe, 1 point mere end Ikast FS.
Næste kamp for holdet er på udebane mod bundholdet Lind Oldboys mandag d. 24. september kl. 18,15.