Old girls holder fast i 1. pladsen

Tirsdag den 11. september hjemme mod Vorgod-Barde

Brande fik for en gang sin skyld en god start på dagens kamp. Allerede efter 5 minutter fanger Trine Gasbjerg bolden ved eget mål. Hun sætter fart på og spiller med en perfekt aflevering Gitte Holt fri og hun scorer sikkert til 1-0.

5 minutter senere burde Gitte Holt have scoret igen. En flot frispilning fra Line Kaasbjerg, men desværre en afslutning lige på målkvinden.

Herefter har Lena Jensen et par gode chancer med desværre uden held.

Med ca. 5 minutter igen af 1. halvleg opsnapper Trine Gasbjerg igen bolden og spiller Malene Fyhn, som med en perfekt 1. gangs aflevering spiller Gitte Holt fri og hun scorer igen til 2-0.

Kort efter har Trine Gasbjerg en stor chance. Hun får afdriblet målkvinden men får desværre taget en dribling for meget og bolden ender lige ved siden af målet.

2. halvleg er præget af rigtig mange hjørnespark til Brande, som naturligvis giver mange chancer til Brande. Dog uden det store helt.

Efter 5 minutters spil får Vorgod-Barde en friløber, men Lene Bendixen i målet kommer godt ud og afværger. Hun kan dog ikke forhindre at Vorgod-Barde reducerer til 2-1 øjeblikket efter.

Herefter følger mange hjørnespark med afslutninger til bl.a. Trine Gasbjerg, Lena Jensen og Lisbeth Biltoft. En enkelt ender endda på stolpen med Vorgod-Barde får afværget.

Med 2 minutter igen lykkedes det endelig af få det forløsende mål. Igen efter et hjørnespark. Lena Jensen sender bolden ind foran mål, hvor det lykkedes Line Kaasbjerg at prikke bolden i kassen til slutresultatet 3-1.

Kampens spillere blev Malene Søgaard og Lena Jensen i forening. Holdet bestod desuden af Lisbeth Biltoft, Malene Fyhn, Gitte Holt, Line Kaasbjerg, Trine Gasbjerg, Lene Bendixen og holdledere Pia Pedersen og Dorthe Eriksen.