Ny sejr til Senior Old-Boys

Mandag d. 10. september var Brande Old Boys på besøg i Herning KFUM, for at spille mod det eneste hold der havde taget point fra holdet i år i turneringen.
Spillerne var oppe på tæerne fra start af, men det var dog Herning KFUM der kom foran 1-0 på en tåhyler i starten af kampen, men Thomas Svensson udlignede til 1-1 få minutter senere på et indlæg, der løb igennem hele forsvaret og ind i rusen. BOB sad derefter totalt på kampen og efter ca. 20 min blev der begået straffe mod Thomas Svensson. Torben K. Jakobsen som er holdets normale sikrer straffespark skytte skulle skyde, men brændte desværre det store tilbud, så halvlegs stillingen forblev 1-1.

2. halvleg forblev BOB mest på bolden og kom foran på et super indlæg fra Svensson lige ind i panden på Martin Nielsen der sikkert headede bolden ind til 2-1. Kampen blev lukket på et pragtmål af Søren Prøhl, der fra ca. 25 mtr. hamrede bolden op i krydset til 3-1 som også blev kampens resultat

Holdlederne Michael Andersen og Jan Madsbjerg roser spillerne for en super indsats i en svær udekamp, hvor alle kæmpede forbindeligt.

Kampens fidus blev delt mellem 3 spillere Martin Nielsen, Kim Tranholm og Kim Kristensen.
Næste kamp for BOB +40 holdet  er mandag d. 17. september på hjemmebane mod Hammerum IF.