Senior Oldboys rejste sig efter skuffelsen til LM.

Onsdag d. 5/9 spillede Brande Oldboys +40 holdet top kamp hjemme mod Ikast FS. Holdet skulle rejse sig efter den store skuffelse fra weekenden, hvor det ikke lykkedes dem, at genvínde LM titlen. Kampen mod IFS var meget lige fra kampens start, og man kunne også nemt se, det var rækkens to bedste hold der mødtes. IFS brændte en kæmpe dobbelt chance midt i halvlegen, først med en fod parade fra Kenn McKenzie Pedersen og siden reddede Ole Radoor bolden på mål linjen. Få minutter senere scorede Søren Prøhl til 1-0 til BOB efter en god indkast aflevering fra Lars Poulsen, som også blev pause stillingen.

Anden halvleg var igen meget lige og IFS fik dog også udlignet til 1-1, da McKenzie ikke kunne holde Kim Hansens frispark fra IFS og en hurtig angriber var over den og scorede. Så kom kampens detalje….: En lang aflevering fra venstre side landede ved Ole Thisgaard i BOB´s angreb, som tornede bolden over i modsatte hjørne på en flugter uden chance for IFS målmanden. Rigtig flot mål til 2-1 af Bomberen Ole Thisgaard til BOB 🙂

10 minutter før tid kom BOB foran 3-1, hvor Torben Jakobsen sendte et frispark indover, hvor så Martin Nielsen kom højest og kunne dirigerer bolden over målmanden med et hovedstød. I sidste minut fik IFS reduceret til 3-2 efter et godt sololøb og tættere på kom udeholdet heldigvis ikke. BOB overtog dermed førstepladsen fra netop IFS, men der venter garanteret en herredyst igen, når de to hold mødes i sidste runde i efteråret, idet BOB pt kun fører med en enkelt point.

Kampens spiller mod IFS blev Ole Radoor, som kæmpede rigtigt godt på BOB´s midtbane.