Ny storsejr til Old Girls

Tirsdag den 28. august ude mod Herning KFUM

Brande havde revance tilgode efter et knebent nederlag i foråret. Og Brande kom rigtig godt fra start. Lena Jensen scorer allerede efter 3 minutter til 1-0. Øjeblikket efter er det Line Kaasbjerg der sender bolden på overliggeren. 2 minutter senere spiller Lena Jensen Trine Gasbjerg fri og hun scorer sikkert til 2-0.

Efter 10 minutters spil er Trine Gasbjerg på den igen. Hun opsnapper bolden på midten og løber ned og scorer sikker til 3-0.

Herefter har Herning et par chancer – bla. med en afslutning på stolpen og kort efter et heldigt mål til 3-1.

Men det slår heldigvis ikke Brande pigerne ud. Line Kaasbjerg scorer til 4-1 og minuttet efter laver Trine Gasbjerg sit hattrick til 5-1, som også blev pause stillingen.

Herning kom bedst ud fra pausen og scorer til 5-2 på en ripost efter en flot redning fra Pia Søndergaard i målet. Elsebeth Østergaard måtte hive en flot forsvars aktion ud af ærmet for at forhindre Herning i at reducere yderligere.

Men Elsebeth Østergaard kan også i den anden ende, hun kæmper sig igennem Herning forsvaret og scorer til 6-2.

Kampens sidste scoring blev sat ind af Dorthe Eriksen. Hun sender bolden afsted fra midten og scorer til 7-2.

Et rigtig flot resultat der tyder godt for efterårets kampe.

Kampens spiller blev Trine Gasbjerg, som også lavede hattrick. Holdet bestod desuden af Lena Jensen, Dorthe Eriksen, Line Kaasbjerg, Pia Søndergaard, Elsebeth Østergaard, Lene Bendixen, Mette Jørgensen og holdleder Pia Pedersen.