Stor sejr til Brande Old Girls

Tirsdag den 8. maj hjemme mod Vorgod-Barde

Allerede efter 2 minutters spil var Brande nærgående. Og efter 5 minutter blev det første mål sat ind af Mette Jørgensen. Herefter gik det hurtigt med målene der blev scoret af Lena Jensen, Line Kaasbjerg og igen Mette Jørgensen til en pause stilling på 4-0.

I 2. halvleg tog Brande spillerne lidt lettere på sagerne og fik kun lavet 1 mål ved Lena Jensen så kampens resultat blev 5-0.

Brande viste endnu engang flot samspil og kom forholdsvis let udenom modspillerne. En kamp hvor de fleste chancer blev omsat til scoringer.

Midt i 1. halvleg måtte Brande skifte keeper idet Lotte Skærlund ikke kunne løbe mere pga. en fiber skade, hun afløste i stedet Lene Bendixen i målet og havde flere gode redninger.

Mette Jørgensen blev kampens spiller. Holdet bestod desuden af Jane Ryberg, Pia Holt Kjærgaard, Lotte Skærlund, Lena Jensen, Helle Iversen, Line Kaasbjerg, Lene Bendixen og Elsebeth Østergaard.