Sejr nummer 100 til Senior Oldboys +40

Mandag d. 14. maj gæstede Sunds IF bane 1 på Brande Stadion, hvor de skulle møde Brande Old Boys +40 holdet.

BOB startede med at presse på og havde flere gode indlæg ved de to backs Jens Studsgaard og Thomas Svensson, men udeholdets målmand diskede op med flere gode redninger i starten af kampen. Vi skulle hen til midt i 1. halvleg inden Søren Prøhl scorede på hovedstød efter perfekt indlæg fra Studs. 5 min senere scorede Sunds til 1-1 efter en lille misforståelse mellem forsvaret og midtbanen og det blev også pause stillingen.

Anden halvleg kom Ole “Bomber” Thisgaard på banen og han skulle kun bruge ganske få minutter inden han i to forsøg kun bringe BOB foran med 2-1. Minuttet efter troede alle tilskuerne på bane 1 at BOB var kommet foran med 3-1, da Ole Radoor med et drøn af et langskud tornede bolden mod det ene målhjørne, men igen lavede Sunds målmanden en fiberredning, så desværre ingen mål til Radoor og BOB 🙁
Efter 10 min i anden halvleg lavede Goran Jovanovic en god aflevering ind foran mål og via Nicolaj Eg og en Sunds forsvarer kom BOB foran med 3-1. Kampen endte med en sikker 3-1 sejr til BOB, og næste uge skal de ubesejrede BOB´er på besøg hos Ikast FS, som ligeledes er ubesejret her i foråret, så der venter en hård kamp for de “unge” spillere 🙂

Efter kampen igår kunne succes holdleder Jan Madsbjerg oplyse sine spillere om, at sejren mod Sunds var holdets sejr nummer 100 ud af 115 kampe (12 uafgjorte og kun 3 tabte).

De bedste BOB spillere mod Sunds var Torben Jakobsen og Kim “Plade” Kristensen i midterforsvaret.