BOB +40 sejrede også i Vildbjerg

Mandag var Senior Old Boys i Vildbjerg, som blev besejret med 3-0. Kampen blev spillet på et billard tæppe af en græsplæne som Brande belønnede med flot spil i første halvleg. 1-0 målet blev headet ind af Søren Prøhl efter et perfekt hjørnespark af Thomas Svensson. Målet til 2-0 kom efter super sammenspil mellem Lars Poulsen og Goran som resulterede i et BRAG af et hug fra Goran, som var fuldstændig utageligt for Vildbjergs keeper.
2 halvleg var knap så velspillende med masser af fejlafleveringer og boldtab fra Brande’s side men et enkel mål blev det til på straffespark begået mod Lars Poulsen. Forsvarskrum tappen Torben K. Jakobsen omsatte det sikkert til 3-0.