Superveteraner delte med Ikast FS

Mandag aften mødte BOB Superveteraner +50 Ikast FS – det blev en “livlig” affære hvor BOB havde langt de fleste chancer men hvor Ikast FS “igen” fristes man til at sige, var bedst til at udnytte de chancer de fik. Ikast kom foran 0-1 i midten af første halvleg hvor et indlæg “svævede” over forsvar og målmand til en udækket IFS spiller der flot dirigerede bolden i mål med hovedet. I starten af anden halvleg har Steffen Eriksen en afslutning som målmanden redder men Lars Heide udligner på riposten, herefter har BOB mange store chancer ved både Max Schaumann & Steffen Eriksen, men IFS målmanden redder alt på stregen – og så kommer IFS foran 2-1 på en tilfældig chance, og da BOBs målmand Kenn Pedersen med 5 minutter tilbage fik gult kort for at tage bolden med hænderne uden for feltet, så det lidt svært ud – men selv med en spiller i undertal lykkedes det at tilspille sig flere gode chancer og i sidste minut fik Åge Kristensen i liggende position “skovlet” bolden ind bag IFS målmanden til et fortjent point. Fidusen gik til Ove P. som spillede en rigtig god kamp. Næste mandag gælder det Herning Fremad i Herning.