Endnu en sejr til Brande old girls

Tirsdag den 1. maj hjemme mod Karstoft

Som de forgående kampe startede Brande med fuld fart over feltet. Allerede efter 1 minuts spil rammer Frøns Arvad stolpen hos Karstoft. Herefter følger den ene store chance efter den anden til bl.a. Lene Bendixen, Pia Holt Kjærgaard, Elsebeth Nygaard og Trine Gasbjerg, men ind ville bolden ikke og Brande måtte gå til pausen med 0-0.

I pausen blev der talt om at fortsætte det flotte sammenspil og stadig søge boldene. 2. halvleg starter med et par små chancer til Karstoft, men Pia Søndergaard i målet havde helt kontrol over det.

Efter 10 minutters spil i 2. halvleg lykkedes det endelig for Brande at få huld på bylden. Elsebeth Nygaard går til baglinien og sender bolden ind til en helt fri Lene Bendixen som får bolden trillet over stregen til en 1-0 føring. 7 minutter senere er Elsebeth Nygaard igen på spil. Hun sender et hjørnespark ind over som snitter 2 modspillere og går i mål til 2-0.

Målet til 3-0 står der også Elsebeth Nygaard. Hun får lige snittet bolden forbi en fremstormende målkvinde i Karstoft målet. Brandes sidste mål blev sat ind af Heidi Bønnerup – igen på oplæg af Elsebeth Nygaard.

4 mål inden for det sidste kvarter må siges at være meget flot. Brande havde endnu engang rigtig flot spil og kunne sagtens have scoret flere mål.

Kampens spiller blev Elsebeth Nygaard. Holdet bestod desuden af Frøns Arvad, Lene Bendixen, Pia Søndergaard, Trine Gasbjerg, Pia Holt Kjærgaard, Mette Jørgensen, Heidi Bønnerup og Gitte Holt.