Førstepladsen cementeret med en sejr

Kravet til Brande Old Boys’ +50-hold forud for sæsonens sidste kamp, hjemmekampen mod Bording, var en sejr, hvis holdet ville være sikre på førstepladsen, og det var til at se fra kampstart.

Opgøret var blot 5 minutter gammelt, da Michael Husum spillede Bjarne Thisgaard fri, men han måtte se sin afslutning blokeret af Bording-keeperen. Riposten røg imidlertid ud til “Summe”, som med største selvfølgelighed bragte værterne i front.

Mindre end 2 minutter senere blev det også 2-0 til BOB; målet blev sat ind af Nicolaj Eg efter et smukt, smukt opspil, der efterlod Bording-spillerne som kegler i en træningsøvelse.

Efter en halv snes minutter vågnede gæsterne så småt op til dåd, og resten af halvlegen var det faktisk dem, der stod for de fleste afslutninger, men Jens Ole Pedersen i BOB-målet tog det, der kom i hans retning.

2. halvleg foregik med BOB i fuld kontrol, men man skulle helt frem til 10 minutter før tid, før Bjarne Thisgaard modtog bolden med ryggen mod mål, vendte rundt og fladt bankede det afgørende mål til 3-0 i kassen.

3 minutter senere fik Bording så reduceret på lidt af en foræring, da Jens Ole Pedersen trådte i en tilbagelægning fra Mikael Lund, men gæsternes tynde livline blev hurtigt kappet, da kampens spiller, Michael Husum, køligt curlede sit andet mål i nettet fra distancen til 4-1 få minutter før tid.

Dermed fik BOB, som også vandt forårets “grundspil”, sat en tyk streg under, hvem der set over en hel sæson var det bedste hold i +50-rækken – men faktisk var førstepladsen også kommet i hus med et nederlag, eftersom de nærmeste forfølgere, Ikast FS, sluttede af med et overraskende nederlag til Snejbjerg.