Sejrede trods tre udligninger

Mandag kunne BOB’s +50-mandskab tage et stort skridt mod førstepladsen, da holdet var på besøg hos puljens bundhold, Vildbjerg, som til lejligheden stillede i efterårets stærkeste opstilling.

Det var da heller ikke helt fortjent, at Martin “Herbie” Mortensen kunne bringe gæsterne i front allerede efter 4 minutter efter et indlæg fra Michael Laursen, men mere efter fortjeneste, at hjemmeholdet fik udlignet efter 12 minutter.

Fem minutter før pausen gjorde Nicolaj Eg det så til pausestillingen 2-1 til BOB efter en hurtig omstilling, mens værterne forgæves appellerede for frispark.

Små 10 minutter efter pausen kunne Allan “Ejstrup” Hansen reelt have lukket opgøret, da han blev sendt afsted i dybden, men alene med Vildbjerg-keeperen overplacerede han sit skud, som røg forbi den ene opstander – og på det efterfølgende angreb udlignede Vildbjerg i stedet til 2-2. Så hurtigt kan det gå.

Tre minutter senere bragte Elmedin Bratic så gæsterne i front for tredje gang i kampen, da han hamrede et frispark i kassen via indersiden af den ene stolpe, men igen lykkedes det hjemmeholdet at få udlignet, denne gang efter yderligere blot et minuts spil.

Med knap 10 minutter tilbage af opgøret headede Michael Laursen så BOB i front for fjerde gang efter et perfekt indlæg, og denne gang lykkedes det endelig udeholdet at holde Vildbjerg fra udligning, selvom det flere gange i slutfasen brændte alvorligt på foran gæsternes mål.

Derfor endte opgøret med en sejr på 4-3 til BOB, som dermed ikke kan slutte dårligere end nummer to uanset resultatet af sæsonens sidste kamp, hjemmekampen mod Bording.