Happy hour!

Der var seks point på spil, da BOB og Herning Fremad tørnede sammen på Brande Stadion mandag aften.

Herning-mandskabet kunne ikke stille hold til efterårspremieren, som i parentes bemærket skulle have været spillet i ugen efter Skt. Hans, så de to hold var blevet enige om at spille en kamp og lade resultatet tælle dobbelt.

Værterne lagde bedst ud og kom da også foran ved Allan “Ejstrup” Hansen efter en håndfuld minutter, og 3 minutter senere øgede Nicolaj Eg til 2-0. Den tidlige føring blev dog lidt af en sovepude, og 10 minutter senere reducerede gæsterne fuldt fortjent til 2-1.

Skidt blev værre for BOB, da Jørn Eriksen lidt senere var så uheldig at styre en halvkikset Fremad-afslutning i eget net, men 3 minutter før pausen gjorde Nicolaj Eg det med sit andet mål til 3-2 efter en lækker hælaflevering fra Martin “Herbie” Mortensen.

Samme Herbie var millimeter fra at øge til 4-2, men halvlegens sidste afslutning ramte stolpen, mens Eg stod og nød udsigten til endnu en BOB-scoring.

I 2. halvleg fortsatte gæsterne med at presse på for en udligning, selvom de kun var 7 mand, men den ene gang, Jens Ole Pedersen i BOB-målet ikke fik afværget, ramte Fremad ydersiden af stolpen.

Knap 10 minutter før tid fik Jørn Eriksen så revancheret sit selvmål, da han øgede til 4-2, men først med kampens allersidste spark afgjorde Nicolaj Eg definitivt opgøret, da han fladt bankede et frispark i kassen i forlængelse af, at Herning-keeperen “kom til” at tage bolden med hænderne et par meter udenfor straffesparksfeltet.

Dermed kunne BOB sætte 6 point ind på kontoen, og holdet konsoliderede samtidig førstepladsen ret så eftertrykkeligt.

Kampens spillere blev Jens Studsgaard og den tredobbelte (seksdobbelte?) målscorer, Nicolaj Eg.