+50 overtog førstepladsen

Rækkens førsteplads var på spil, da BOB’s +50-hold mandag aften havde besøg af ærkerivalerne fra Ikast fS.

Gæsterne kom bedst i gang, da de efter 7 minutters spil udnyttede sløsede markeringer i BOB-forsvaret, og de bevarede overtaget, indtil Martin Bjærre efter små 20 minutter foretog en tredobbelt udskiftning.

Det fik momentum til at skifte, og nu var det Ikast-spillernes tur til at blive trykket tilbage på banen. Alligevel var gæsterne to gange mod halvlegens slutning tæt på at bringe sig i front. I stedet lykkedes det værterne af bringe balance i regnskabet, da Michael Husum med 1. halvlegs sidste spark omsatte Bjarne Thisgaards aflevering til 1-1.

Fra 2. halvlegs start satte hjemmeholdet sig for alvor på begivenhederne. Først gjorde Allan Kjærgaard det med et knaldhårdt ydersidespark fra distancen det til 2-1 uden chance for IfS-keeperen, og kort efter blev Michael Husum dobbelt målscorer, da han efter en solotur øgede til 3-1.

Kai Varisbøl ville også lege med, men hans afslutning ramte først roden af stolpen og derefter Ikast-keeperen i nakken, hvorefter bolden lige nøjagtig blev liggende på den forkerte side af målstregen set med hjemmeholdets briller.

I stedet for 4-1 blev det lidt senere 3-2, da værternes boldomgang i egen forsvarszone igen var for langsom, og med næsten 20 minutter tilbage af opgøret, vejrede gæsterne morgenluft.

Det var dog BOB, der var tættest på at score, og da en Ikast-spiller få minutter før tid blev præsenteret for det gule kort, forsvandt udeholdets sidste chance for point.

Med sejren overtog BOB rækkens førsteplads 2 point foran Bording.

Kampens spiller blev Allan Kjærgaard tæt forfulgt af den dobbelte målscorer, Michael Husum.