Tæt 40+ kamp i Ikast

Torsdag aften skulle Brandes lokale 40+ hold igen på græs efter en god lang fodbold sommer ferie. Turen gik til Ikast og der har i historien været mange tætte opgør, det skulle det også blive torsdag aften.

Kampens første halvleg kan nærmest kun beskrives med ét ord: fejlafleveringer:-) Dette gjaldt begge hold. Kønt var det ikke…. Halvlegen forløb faktisk helt uden chancer, tættest på var Ikast da Martin Risbjerg headede på mål men målmand Lars Poulsen dykkede i Gordon Banks stil ned i hjørnet og fik afværget forsøget. Lars skulle spille en lidt større hovedrolle i anden halvleg.

Snakken i halvleg gik på at man skulle minimere antallet af fejl, det lykkedes rimeligt for begge hold.

Vi skal faktisk helt hen til 7 min. før tid før der for alvor sker noget. En lang flad aflevering frem til Brandes angriber Thomas Funderskov får lov at gå helt igennem, målmanden kommer lidt på glatis og Funder dribler forbi ham og i stedet for at skyde spiller han topscorer Eg helt fri. Ganske køligt, og sikkert, udplacerer Eg Ikast forsvareren på stregen og bringer dermed Brande på 0-1.

Dermed troede alle at nu var den hjemme for Ikast havde nærmest ikke haft en reel chance i hele kampen. Det synes Brande forsvareren Kim Nielsen at det skulle der laves om på. Kim glider, som bagerste mand, og en Ikast spiller napper bolden og har frit løb ned imod Lars Poulsen men som den klassemålmand han er redder Poulsen forsøget.

Sidste chance tilfalder også Ikast som forsøger at score på et direkte frispark. Dette lykkedes heller ikke og dermed tager Brande de 3 point med hjem. En god sejr som skulle knokles hjem.

Dagens ret så suveræne Brande spiller blev Medin, holdets Bosniske stjerne spiller, som spillede en helt suveræn kamp i midterforsvaret. Ros skal også lyde til holdets målmand, Lars Poulsen, som tog det han skulle OG lidt mere til.

Næste uge er holdet oversidder og dermed er næste kamp den 29. august hjemme imod Herning Fremad.