Fire-fire-fire-fire-nul

Med en overbevisende start på begge halvlege sikrede BOB’s +50-hold sig 3 point i efterårspremieren i Snejbjerg.

Opgøret var ikke mange minutter gammelt, før Kai Varisbøl efter en pasning fra Finn Jensen hamrede gæsterne i spidsen fra kanten af feltet, og kort efter testede Mikael Lund Snejbjerg-keeperen efter en fin aflevering fra Nicolaj Eg.

Herefter overtog hjemmeholdet initiativet, men Jens Ole Pedersen i BOB-målet tog det, der kom.

Først i halvlegens sidste minutter blev det for alvor farligt: først ramte Bjarne “Tøf” Kristensen undersiden af hjemmeholdets overligger efter bandespil med Mikael Lund, og kort efter var værterne tæt på udligning efter et hjørnespark, men igen var Jens Ole Pedersen vaks ved havelågen.

Var første halvleg tæt, var indledningen på 2. halvleg det stik modsatte. Først hamrede Henrik “Skytte” Mortensen kuglen i nettet fra kanten af feltet; derefter trykkede Mikael Lund af fra en spids vinkel, hvorefter bolden via 2 Snejbjerg-spillere og målmandens arm endte i nettet, og inden der var spillet fem minutter af halvlegen sendte samme Mikael Lund en frisparksbold fra Nicolaj Eg direkte ind i panden på Henrik “Skytte”, som skulle have været noget hurtigere til at flytte sig for at undgå at blive dobbelt målscorer.

Foran 4-0 slækkede gæsterne lidt på koncentrationen, og Snejbjerg fik spillet sig frem til et par gode muligheder, som først Jens Ole Pedersen og siden stolpen stod i vejen for.

I den anden ende var Finn Jensen tæt på et par gange, men flere scoringer blev det ikke til, og så kunne +50’erne køre hjem til Brande med en sikker 4-0-sejr i bagagen.

Hele seks spillere delte stemmerne imellem sig.