Tilbage på toppen

Med en uskøn udesejr på 2-0 over Herning Fremad tilbageerobrede BOB’s +50-mandskab mandag aften rækkens førsteplads på en marginalt bedre målscore end Bording.

Gæsterne var klart mest målfarlige i kampens indledning; inden der var spillet et kvarter havde Søren Prøhl været tæt på et par gange, begge gange efter afleveringer fra Michael Laursen, og i det 11. minut fik han og Allan Kjærgaard alt for lidt ud af en omstilling, hvor de pludselig var alene med en Fremad-forsvarer.

Man skulle dog helt frem til sidste minut, inden halvlegens største chance opstod, og kun en fantomredning af Lars Poulsen i BOB-målet forhindrede værterne i at gå til pause med en etmålsføring.

2. halvleg var knap et kvarter gammel, da BOB endelig fik prikket hul på hjemmeholdets defensiv. Fra baglinjen fandt Mikael Lund Søren Prøhl ved forreste stolpe, og med pandebrasken stødte han udeholdet i front.

Det tvang værterne længere frem(ad) på banen, hvilket førte til en håndfuld chancer til gæsterne. Med 10 minutter igen tvang Michael Laursen Fremad-keeperen til en flot redning, og gang på gang fik BOB chancen for at slå kontra. Hver gang løb det dog ud i sandet (læs: det nyslåede græs), og 3 minutter før tid var Herning-mandskabet så – stik imod spil og chancer – tæt på en udligning.

Heldigvis for BOB kom Jørn Eriksen i vejen for afslutningen, og i næstsidste minut lykkedes det så endelig gæsterne at slå sejren fast efter endnu en omstilling. Nicolaj Eg spillede Kai Varisbøl fri, og med en halvkikset afslutning – eller var det en aflevering? – lykkedes det ham med god assistance fra hjemmeholdets målmand at gøre det til slutresultatet 2-0 til BOB.

Kampens spiller blev en arbejdsom Allan Kjærgaard.