Så er banen kridtet op til forårssæsonen!

GPS-robotten har sørget for, at banerne på Brande Stadion er kridtet op til sæsonstarten, som er lige om hjørnet.

Ud fra den relativt nye devise “damerne sidst” har vores oldgirls/seniordamer nu også fået deres pulje og kampprogram for foråret. Og de er ikke kun de sidste, der har fået det – de bliver også det sidste af vores fem hold, der skal i aktion.

Damerne er blevet placeret i en pulje med kun 4 hold, som så skal møde hinanden 3 gange. Første opgave er en tur til Tarm onsdag d. 17. april for at spille mod Skjern/Tarm, og ugen efter venter en hjemmekamp mod sidste års puljevindere, Mejdal-Halgård. Det sidste hold i puljen er Vorgod-Barde Motion & Fritid.

Husk: Du kan som altid se stillinger og kampprogrammer for alle vores hold her på hjemmesiden til højre.

Husk også vores lørdagstræning hver lørdag kl. 13.30 (omklædt) – vi fortsætter så længe, der er tilslutning til det.