Så er nedtællingen i gang!

Med mindre end en måned til turneringsstarten – og mindre end en uge til den officielle træningsstart – er nedtællingen til en ny fodboldsæson for alvor gået i gang.

Fredag modtog vi turneringsplanerne for de 4 herrehold, som alle lægger ud med hjemmekampe i uge 15. To af holdene får besøg af Herning Fremad, de to øvrige af Hammerum.

De to første hold, der skal i aktion, er vores to ældste herrehold.
Mandag d. 8. april tager +50’erne imod Herning Fr., og samtidig spiller +60’erne en tidlig topkamp mod de seneste to års vindere af rækken, Hammerum.

Onsdag d. 10. april får +30’erne ligeledes mulighed for at måle sig mod sidste sæsons nr. 1 i deres række, Herning Fr., og dagen efter runder +40’erne en uge med 4 hjemmekampe af med at få besøg af Hammerum.

Du kan se alle fire holds komplette turneringsplaner her til højre på siden. Programmet for damernes kampe er endnu ikke offentliggjort.

For at være klar til sæsonstart, tager vi officielt hul på træningen lørdag d. 16. marts kl. 13.30 (omklædt). Her kan du som minimum være sikker på to ting:

– for det første bliver det perfekt fodboldvejr (det er det for øvrigt hver eneste lørdag året rundt 🙂 ).
– for det andet er det den eneste gang i år, der bliver serveret varm suppe i klubhuset efter lørdagstræningen.

Inden da spiller vi til to mål i en times tid, så find fodboldstøvlerne frem og få dem børstet lidt af og tage bare din nabo, over-, under- eller genbo med – der er plads (og suppe) til alle!

Vel mødt på lørdag!