Nyt hædersmedlem af Brande Old Boys: Michael Andersen

I forbindelse med mandagens generalforsamling blev holdleder Michael Andersen udnævnt til hædersmedlem af Brande Old Boys. Formanden begrundede udnævnelsen således:

Nogen vil gå langt for deres forening, men det er nok alligevel de færreste, der er villige til at sætte deres liv på spil. Det har denne person gjort – ganske vist ufrivilligt – men han er her heldigvis endnu.

Det er også de færreste foreninger, der har en holdleder, som har været med i over 25 sæsoner og med største selvfølgelighed melder sig klar til den 26. – det har vi i Brande Old Boys!

I klublokalet på 1. sal hænger der 14 portrætter af 14 personer, der på hver deres måde har ydet en exceptionel indsats for BOB. Ingen af dem har – så vidt vides – familiære relationer, men det bliver der lavet om på, når vi i aften udnævner Brande Old Boys’ hædersmedlem nr. 15.

Grunden er ikke, at du – sammen med dit hold – har været med til at hente så mange landsmesterskaber og førstepladser, at du næppe selv har tal på det, eller at du må have noget nær danmarkshistoriens højeste pointgennemsnit for en holdleder, men derimod at du utrætteligt – uge efter uge, år efter år – har sørget for, at vores ”elitehold”, som snupper endnu en sæson i +40-rækken, kommer fuldtallige på græs.

Du er i forvejen en af kun fem personer i Brande Old Boys’ historie, der har modtaget BOB’s lederpokal 2 gange – et par af de andre kan vi glæde os over også er her i aften; det gjorde du første gang i 2008 og senest i 2023, og fra og med i dag er du også hædersmedlem af Brande Old Boys:

Rejs jer venligst op og giv en stor hyldest til: Michael Andersen.