BOB 40+ vinder over Hammerum

Torsdag aften skulle det lokale 40+ hold op imod Hammerun på kunsten hjemme i Brande. En lidt vigtig kamp hvor Brande med en sejr kunne fejre puljesejren inden næste uges kamp imod rækkens 2. plads, Herning Fremad.

Om det var det der gjorde at Brande ikke spillede sæsonens mest fantastiske kamp skal vi lade være usagt, men heldigvis havde vi Allan Ejstrup som valgte at brænde banen fuldstændig af.

Kampens første mulighed tilfaldt dog tilbagevendte Martin Herbie som allerede efter 7 minutter ramte overlæggeren men stillingen forblev 0-0.

Minuttet efter startede Ejstrup showet og han kunne bringe Brande fortjent foran med 1-0 da han scorede efter en god pasning af anfører Summe.

Resten af halvlegen skete der ikke meget, Michael Tyr havde et godt skud som sneg sig forbi målet og Hammerum havde ikke meget at byde ind med.

Det havde de dog i anden halvleg hvor målmand Lars Poulsen måtte hive nogle redninger frem og hjælpe holdet med at holde føringen. Brandes største chance i anden halvleg tilfaldt Jon Lygager som fik bolden i venstre side og hans skud strøg lige forbi den modsatte opstander.

Men men men som tidligere skrevet havde Brande Ejstrup som i sidste minut jagtede en løs bold midt på Hammerums banehalvdel. Han fik raget bolden til sig i balndt 2 Hammerum spillere og valgte frækt at skyde på mål fra lang afstand, det snød målmanden som ikke kunne forhindre Ejstrup i at score kampens, og hans andet mål, til kampens resultat 2-0.

Allan Ejstrup blev helt suveræn, og meget fortjent, kampens spiller med 10 stemmer.