Stor holdindsats

Skjern-Tarm – BOB

På en regnfuld tirsdag aften var damerne taget en tur til Skjern. De lagde godt ud, og havde flere store chancer, hvor stolperne og overliggeren blev testet. Efter 15 min. lykkes det endelig, da Birgitte finder Anne i dybden, som scorer. To min. efter er det Karen der fanger bolden på midten, og bolden ender ved Pernille, der sætter bolden ind. Kort efter, er det Birgitte der ligger et frispark ind i feltet, som Pernille kommer først på, videre til Anne, som banker den ind. Kort efter er det igen en bold Pernille får lagt indover til Anne, som igen scorer. Inden pause får Skjern scoret.

Anden halvleg er igen med mange BOB chancer, og efter et frispark fra midten, er det Pernille der får kæmpet bolden i mål. Skjern havde lidt chancer igennem kampen, men Jane i målet og forsvaret havde godt styr på det, mens midtbanen og angrebet virkelig lavede et stort løbearbejde. BOB vinder kampen 5-1, efter en virkelig solid holdindsats, hvor alle kæmpede virkelig godt. Kampens spillere blev de to målscorere Anne og Pernille.