+40 taber topkamp mod Herning men vinder puljen

1 halvleg var lige til glemmebogen fra Brandes side. Intet ville lykkedes. Det resulterede i at Brande var bagud 0-2 ved halvleg.

En Ordentligt peptalk fra Lars Poulsen i pausen resulterede i at Brande kom fuldstændigt forandret ud til 2 halvleg.

Allerede i halvlegens første  minut reducerede Jon Lyager til 1-2 på et indlæg fra Skytte. Brande fortsatte det massive pres på Herning målet. Bolden ville bare ikke ind.

Alene i kampens sidste minutter havde Brande 5 kæmpe chance. Feber redninger fra Herning målmanden – træværket m.m var i vejen for udligningen.

Nederlaget betød at Brande og Herning endte på samme antal point i tabellen. Brande vinder puljen på at være bedst indbyrdes mod Herning. 2 sejre 1 uafgjort 1 nederlag.