40+ sejr i svær hjemmekamp imod Lind

Lind lagde torsdag aften vejen forbi Brande Stadion med et stærkt forynget 40+ hold. Det skulle vise sig at blive en meget svær opgave for BOB holdet som også skulle spilles med en dommer som absolut ville være i centrum.

Brande satte sig fra starten på kampen og specielt Allan Ejstrup skulle vise sig at være noget af en mundfuld for en temmelig rundforvirret venstre back fra Lind. Gang på gang løb og driblede Ejstrup forbi backen dog uden at blive rigtig farlig, da han oftest valgte at sparke bolden over på heden…..

Lind havde en svaghed overfor dybdeboldene og det gav nogle gevaldige store chancer. Den første store chance kom efter 16 min hvor Eg fik bolden i dybden og desværre brændte Eg friløberen. Desværre viste det vejen for Dennis Lundstrøm da han fik nøjagtig den samme chance, men igen tog Linds målmand fra og stillingen forblev 0-0.

Heldigvis for Brande havde Lunde nu fået færten af Linds mål og efter 27 min spillede han 1-2 med Eg og sluttelig smadrede han bolden op i hjørnet. Helt sikkert et flot mål som nok gav 10 kr fra farmand Lunde.

Anden halvleg fortsatte som første med Brande som de mest toneangivende. Dette blev dog forstyrret af en dommer som valgte at bruge denne kamp på at gøre opmærksom på sig selv. En Lind angriber valgte at træde Kim Nielsen i brystkassen hvorefter et par Brande spillere skubbede Lind spilleren væk, dette takserede dommeren til Lind straffe og 2 udvisninger til Brande! Lind scorede på straffe og udlignede dermed til 1-1.

Minuttet efter fik Lind endnu et straffespark og dommeren valgte igen at straffe Brande med et gult kort og dermed 10 min udvisning. Det betød at Brande nu var 3 mand nede….. heldigvis sparkede Lind spilleren bolden over på Den Gyldne Middelvej og stillingen forblev 1-1.

Selv om Brande var 3 mand nede valgte Lind at parkere bussen foran deres eget felt og Brande fortsatte med at være på bolden hele tiden. Det var selvfølgelig meget svært at tilkæmpe sig de store muligheder….

Brande blev fuldtallige med små 5 min tilbage og valgte at gå all in for at se om ikke sejren kunne komme i hus. Med 3 min igen tog Tyr bolden og driblede forbi 2-3 Lind spillere for derefter at sparke bolden op i krogen, endda med venstre poten… et klasse mål af Tyr.

Om det var det der vækkede den gamle mål rotte vides ikke, men Eg ville også være med. Med 1 min igen fik han bolden på kanten af feltet og driblede lidt imod midten og køligt udplacerede han Lind keeperen og cementerede dermed Brandes sejr.

Kampens spillere blev delt imellem Tyr og anfører Summe som kæmpede hele vejen igennem.