God holdindsats

BOB – Vorgod-Barde

Brande presser godt fra start af, og har flere gode chancer. Her blev målmanden, stolper og overliggeren testet. Det er netop også et godt skud udefra af Lena, hvor målmanden får pareret, men Marianne får fat i bolde og prikket den ind. Kort efter er det et godt opspil, hvor Birgitte får scoret. Inden halvleg er det Lena, som skyder en lang bold frem, som Anne fanger og scorer på.

Anden halvleg er det stadig BOB som har godt sammenspil og flere chancer, men ingen mål. BOB spillerne løber meget, idet Vorgode-Barde har sat en ekstra mand ind. Jane har også nogle gode redninger i målet, men til trods for dette, får Vorgod-Barde scoret et enkelt mål. BOB vinder kampen 3-1 efter en god holdindsats. Kampens spillere blev Anne og Cecilie, som begge spillede en god kamp.