Overliggeren var i vejen

Mandag aften mødtes Brande Old Boys og Ikast fS for femte gang i denne sæson i +50-rækken, og efter nederlag i de to seneste indbyrdes opgør var det BOB, der havde revanche til gode.
Henrik “Skytte” Mortensen var tæt på at give værterne en perfekt start, da han i det 4. minut fulgte op på en ripost fra Michael Laursens afslutning, men IfS-keeperen var hurtigst over bolden. Det var han til gengæld ikke 2 minutter senere, da banens mindste spiller, Jørn Eriksen, steg til vejrs og elegant snittede et indlæg fra Bjarne Thisgaard i kassen til 1-0.
I det 9. minut ramte Ikast så stolpen med et langskud, og fire minutter senere udlignede gæsterne på endnu en afslutning langt udefra.
1-1 blev også facit af en jævnbyrdig 1. halvleg, og jævnbyrdigheden fortsatte efter pausen.
Store chancer var der ingen af, før Jørn Eriksen bankede et indlæg fra Bjarne “Tøf” Kristensen på overliggeren efter et kvarter. Tre minutter senere var Michael Laursen tæt på at kopiere BOB’s føringsmål, da han snittede Bjarne “Tøfs” aflevering over Ikast-keeperen, men igen var overliggeren i vejen.
Små 10 minutter før tid lykkedes det så i stedet stik imod spil og chancer gæsterne at bringe sig i front, da en IfS-spiller ved forreste stolpe snittede et hjørnespark videre, og via indersiden af bageste stolpe sneg bolden sig lige akkurat over målstregen til 1-2.
Med seks minutter igen fik hjemmeholdets målmand, Jens Ole Pedersen, viftet et giftigt Ikast-indlæg til hjørnespark via overliggeren, og selvom værterne forsøgte sig til slut, lykkedes det dem ikke at komme frem til den chance, der kunne have givet det ene point.
Kampens spiller blev suverænt Thomas Svensson, der gjorde det fremragende på en uvant plads som forsvarsgeneral.