40+ topkamp i Herning Fremad

På en varm og solrig september aften spillede 40+ topkamp  i Herning

Brande førte inden kampen med 3 point over Herning, så det var 2 mandskaber der var tændt fra start af.

Brande kom bedst fra start med 2 hurtige mål inden for kampens første 10 min.

Først tordnede Dennis “Lunde” bolden ind til 1-0 på et fremragende langskud med venstre poten.

Allan Kjærgaard fulgte op med 2-0 scoringen. Allan så målmanden var langt ude, så loppede han den flot henover en fortvivlet målmand.

Herning var ikke uden chancer, de kom også frem til et par nærgående forsøg i 1. halvleg men dem valgte målmand Lars Poulsen heldigvis at tage sig af.

I 2. halvleg lagde Herning et godt pres på Brande, men holdet afviste det ene angreb efter det andet. Fremragende indsats af hele holdet….

I kampens sidste minut afgjorde Skytte kampen, da han fik skovlet bolden ind til 3-0.