Ti tunge minutter

Mandag var BOB’s +50-hold kørt en tur til Ikast for at få revanche for 1-4-nederlaget i efterårspremieren, og missionen så længe ud til at lykkes.
1. halvleg var fattig på højdepunkter og blev desuden spillet i et selv for +50-rækken usædvanligt lavt tempo med gæsterne mest på bolden.

I det 11. minut smed Michael Laursen bolden væk midt på banen, men Jens Ole Pedersen i BOB-målet reddede uden problemer Kim Hansens upræcise afslutning, og minuttet senere tog Michael Laursen så revanche, da han efter en hjørnesparkskombination sparkede udeholdet i front.
0-1 blev også facit af 1. halvleg.

Stilingen holdt indtil 10 minutter før tid, hvor hjemmeholdet efter et par tilløb til chancer fik udlignet, da en halvkikset afslutning blev dirigeret over stregen tæt under mål.
Brande-mandskabet fik generelt alt for lidt ud af de omstillingsmuligheder, etmålsføringen uvægerligt kastede af sig; bl.a. lykkedes det ikke at komme frem til en afslutning, selvom gæsterne i en sekvens var 4 mod to.

I stedet lugtede de gulblusede værter for alvor morgenluft, og med 5 minutter tilbage af lokalopgøret ramte de træværket 2 gange indenfor samme minut.
To minutter før tid gik det så helt galt for BOB, da Jens Ole Pedersen blev fikseret af en Ikast-spiller, der ikke ramte bolden, som derefter fortsatte i netmaskerne til slutresultatet 2-1 til Ikast, som i noget højere grad end BOB kendte deres besøgelsestid.

Kampens spiller for BOB blev Jørn Eriksen.