Vildbjerg nedlagt i egen hule

På mandagsmenuen stod der denne gang en udekamp mod rækkens nr. 1, Vildbjerg, men det kunne ikke tage pippet fra BOB’s +50-mandskab.
Allerede i kampens 7. minut bragte Kai Varisbøl gæsterne i front med venstrepoten, da han udnyttede Sigurd Kristensens præcise frispilning, men en halv snes minutter senere fik værterne endelig udbytte af en af deres utallige afslutninger, hvoraf Jens Ole Pedersen i BOB-målet nappede de fleste.
1. halvleg lignede længe en remis, men i halvlegens sidste minut snittede Bjarne Thisgaard fikst et udspark videre til Michael Laursen, som efter et par træk udplacerede Vildbjerg-keeperen til pausestillingen 1-2.
Efter sidebyttet tog hjemmeholdets pres gradvist af, og de punkterede fuldstændig midt i halvlegen, da Jørn Eriksen efter en tværaflevering fra Nicolaj Eg passerede hjemmeholdets ikke helt sagesløse målmand med et blødt indersidespark midt i målet.
Fem minutter senere blev det også 4-1 til gæsterne, da Jørn Eriksen efter et hjørnespark i to omgange fandt Michael Laursen, som fra tæt hold kunne fordoble sin personlige måltotal og samtidig slå sejren fast.
Han delte da også ganske fortjent titlen som kampens spiller med Sigurd Kristensen.