Lige til øllet

Det holdt hårdt, men indsatsen rakte lige præcis til alle tre point, da BOB’s +50-hold mandag aften havde besøg af Herning Fremad.

I starten af kampen var der ellers ikke meget, der tydede på, at der skulle blive spænding om udfaldet: det første minut var dårligt nok rundet, før Bjarne Thisgaard efter en længere solotur sparkede bolden i kassen ved roden af den ene opstander med sit kolde venstreben, og fem minutter senere gentog han kunststykket med venstreskøjten, denne gang efter en aflevering fra Michael Laursen.
10 minutter senere var Kai Varisbøl tæt på at øge til 3-0, om også Bjarne “Tøf” Kristensen var tæt på med en halvflugter, men begge gange afviste Fremad-keeperen til hjørnespark.
Gæsterne forsøgte sig også flere gange; tre minutter før pausen var det for alvor tæt på, da et langskud blev rettet af, men når ikke Jens Ole Pedersen reddede, stod en BOB-forsvarer i vejen.
Et flot gennemspillet kontraangreb 10 minutter efter pausen lignede kampens afgørelse: Sigurd Kristensen førte bolden frem, overlod den til Bjarne “Tøf”, som fandt Henrik “Skytte”. Han spillede den videre til en helt fri Bjarne Thisgaard, som brugte højrepoten til at fuldbyrde sit hattrick.
Foran 3-0 slap hjemmeholdet grebet i opgørets sidste kvarter, og Herning-mandskabet havde allerede misbrugt et par gedigne chancer, inden de fik reduceret til 1-3 otte minutter før tid. Ole Radoor, der ellers spillede en glimrende kamp, fik ikke headet bolden langt nok væk, og fra kanten af feltet kunne en Fremad-spiller halvflugte bolden utageligt i hjemmeholdets netmasker.
Fem minutter senere gik det så galt igen: først blev et hjørnespark fra den ene side headet på undersiden af overliggeren. Det udløste efterfølgende et nyt hjørnespark i modsatte side, som en Herning-spiller udnyttede til at heade endnu en reducering i kassen.
På det følgende angreb sparkede Michael Laursen snert forbi den fjerneste stolpe, men gæsterne var heller ikke færdige endnu: i opgørets næstsidste minut måtte Jens Ole Pedersen parere med knæene, da en Fremad-angriber pludselig stod helt fri ved bageste stolpe.
Efter en hæsblæsende afslutning kunne kampens udmærkede dommer kort efter fløjte af, og BOB kunne bogføre efterårets første point for sejren på 3-2.
Kampens spiller blev – naturligvis – den tredobbelte målscorer, næsten nygifte Bjarne Thisgaard.