Målrig start på sæsonen

Damerne startede ud en blæsende og regnfuld aften. Brande pressede godt på, og kom foran efter et godt skud af Lena. Kort efter er det Line, som får scoret på et hjørnespark. Mejdal presser også godt på, og Jane redder en friløber og et par store chancer. Efter pausen er det Anne som bliver spillet fri af Lena, som scorer.

Herefter har BOB en dårlig periode på 7 min. hvor Mejdal får scoret fire mål. Herefter har BOB stadig chancer, men får ikke scoret på deres chancer. Birgitte får dog tilkæmpet sig et straffe, som Maria sikkert sætter op i hjørnet. Desværre får Mejdal scoret på en kontra kort inden slutfløjt. Jane spillede en stor kamp med gode store redninger og blev kampens spiller.

Anden kamp var på udebane i Spjald mod et ungt hold. Kampen var kun nogle minutter gammel, da Spjald får scoret på en chance. Kort efter fik damerne også en skade, så de spillede uden en udskifter resten af kampen. Spjald får scoret på endnu en chance, men så vågner BOB op. Her får de scoret 1,2 og 3 mål inden pausen. Anden halvleg byder også på mange mål – tre mål af BOB og Spjald. En god sejr, som virkelig var en god holdindsats, hvor alle gav sig 120%, selvom flere spillere blev småskadet, og knap kunne løbe til sidst.

Anne kæmpende godt foran, og scorede tre flotte mål, hvilket også gav hende en titlen som kampens spiller.