God holdindsats og godt løbearbejde

Vorgod – Barde – BOB

Kampen startede med lidt spil frem og tilbage, men det er Vorgod-Barde som får scoret på et langskud uden chance for Mai i målet. Men herefter får BOB overtaget kampen. Først er det et godt opspil, hvor Lena finder Pernille, som sikkert scorer. Kort efter fanger BOB bolden på midten, og Birgitte der får skudt bolden i mål. Efter lidt spil frem og tilbage, er det Lena der tager en god tur op af kanten, og finder Birgitte som banker bolden i mål. Herefter er det Lena selv, som får scoret, efter Maria tager en god tur op igennem banen, og spiller hende fri. Inden pausen er det Anne, som får scoret, efter et godt forarbejde af Pernille.

Vorgod-Barde satte en ekstra mand ind, da BOB var foran med tre, hvilket gav rigtig meget løbearbejde. Men damerne dækkede godt op, selvom de konstant var en mand i undertal. De kom frem til flere gode chancer, men det lykkes desværre ikke at få scoret igen. I stedet var det Vorgod-Barde, som inden slutfløjt, får scoret.

Igen var det en kamp, hvor alle damer kæmpede godt, og fik løbet en del. Kampens spiller blev Pernille, som gjorde det rigtig godt foran og var god til at holde på bolden, så BOB kunne komme frem til chancer.