40+ vinder topkamp i Ikast

Torsdag aften skulle 40+ på en svær opgave på udebane i Ikast. Tidligere har det vist sig at Brande lige skal bruge noget tid på at komme igang ovenpå ferien, det var også tilfædet torsdag aften.

Kampen var faktisk ikke mange minutter gammel før Allan Ejstrup havde bragt Brande foran på et fladt skud ved modsatte stolpe. Desværre for Brande tog VAR, aka Nicolaj Eg over og underkendte scoringen….. Bolden ramte hjulet som bruges når målet skal flyttes og dette gjorde at Ikast og Eg blev enige om scoringen skulle underkendes… 🙂

Om det var denne sjove episode som fik Brande til at gå i stå vides ikke, men i løbet af 15 min var Brande bagud 2-0. I denne periode kunne Brande slet ikke ramme hinanden og bolden blev konstant smidt væk.

Heldigvis for Brande viste anfører Summe sine sparke evner da han 1 minut før halvleg krøllede et frispark flot op i hjørnet. Et godt tidspunkt at reducere på lige inden pausen.

Summe var ikke færdig for allerede 1 minut inde i anden halvleg fik han udlignet til 2-2 efter et bandespil. Endnu et super godt tidspunkt at score på for nu var det Ikast der ikke rigtig kunne finde melodien…

Resten af halvlegen forløb på Brandes præmisser og folk udenfor banen var klar på at “sælge” kampen på det uafgjorte resultat MEN det ville Anders Bomber Videsen ikke høre tale om for 4 minutter før tid gav han, med en hælscoring, Brande føringen. Det ville Michael Tyr så også gøre efter. Han brød Ikast opspillet omkring midten og driblede sig forbi 3-4 mand og spillede 1-2 med en medspiller for slutteligt at score i Ikast målet. Det var en flot scoring at slutte kampen på og Brande kunne dermed rejse hjem fra Ikast med alle 3 point.

Stor ros til hele holdet emn størst ros skal gives til Michael Summe og Anders Bomber som fortjent blev kåret til Man of the Match.