40+ vinder topkamp over Herning Fremad

Torsdag bød på topkamp i 40+ rækken hvor Brande skulle forsøge at skabe afstand til Herning Fremad. Lad os bare sige med det samme, at det lykkedes…..

Kampens første store chance tilfaldt Allan Ejstrup der helt fri igennem desværre driblede lige ind i målmanden. Det var dog Ejstrup der bragte Brande foran 1-0 efter et super godt gennemspillet angreb hvor Lars Duedahl, Summe og Herbie kombinerede sig flot igennem for til sidst at lade Ejstrup prikke bolden ind…

Duedahl ville også være med og han bragte Brande foran med 2-0 på et kanon langskud hvor han bankede bolden op i hjørnet…

Nicolaj Eg ville også være med og han kunne score til 3-0 kort før halvleg da han scorede på en tværpasning fra Ejstrup.

Halvlegen sluttede 3-0 til Brande og det var absolut ikke fordi at Fremad ikke havde chancer, for det havde de. Uheldigvis for Fremad havde Brande den godt spillende Lars Poulsen på mål og han var uhyggelig torsdag aften hvor han diskede op med mange gode redninger.

I halvlegen satte Brande Thomas Kyoung på banen og det skulle vise sig at han skulle få en hovedrolle i kampen.

Først blev der begået straffe på Kyoung som Duedahl scorede sikkert på. Han lavede en Panenka på Fremads målmand…

I kampens døende minutter ville Kyoung også være med på scoringstavlen. Han tog en solotur hvor han tilkæmpede sig bolden på midten af banen, spurtede ned i mod Fremad målet, blev hentet af forsvaren men driblede køligt forbi ham og med sit super venstre ben udplacerede han målmanden og sikrede Brande en 5-0 sejr i topkampen.

Til sidst stod Brande spillerne i kø for at komme ud, en lang halv sæson er nu ovre og det er nogle slidte spillere der kan gå på sommerferie efter næste uges kamp imod Fremad, som er en udsat kamp. Denne kamp spilles i Herning.

Kampens spiller blev suverænt målmand Lars Poulsen som stod en fabelagtig god kamp, som så mange gange før.