Sejr med kniberi

Kirkeklokkerne var dårligt nok færdige med at ringe, før Thomas Svensson efter 5 minutters spil bragte BOB foran i mandagens kamp i +50-rækken mod bundholdet Hammerum, da han sendte en aflevering fra Sigurd Kristensen mellem benene på gæsternes målmand.
2 minutter senere var Jørn Eriksen millimeter fra at gøre ham kunsten efter, da hans afslutning ramte indersiden af den ene opstander og derefter trillede hele vejen på tværs af målstregen; igen var Sigurd Kristensen i oplæggerens rolle.
Efter 10 minutter var gæsterne tæt på at udligne på en hurtig omstilling, men Jens Ole Pedersen i BOB-målet diskede op med en flot redning, og syv minutter senere fordoblede Bjarne Thisgaard værternes føring med et velplaceret venstrebensspark fra kanten af feltet.
Inden pausen måtte Jens Ole Pedersen diske op med endnu en god parade, og efter pausen fortsatte Hammerum de gode takter.
Seks minutter inde i 2. halvleg blev det belønnet, da gæsterne fik reduceret til 1-2 efter et par returbolde, og seks minutter senere måtte Jens Studsgaard redde på målstregen for at forhindre en udligning.
Resten af halvlegen var det udeholdet, der var toneangivende, men trods en håndfuld større og mindre muligheder lykkedes det dem ikke at få scoret yderligere.
I den anden ende var BOB kun farlige en enkelt gang, da Bjarne Thisgaard tordnede bolden snert over trekantsammenføjningen, men på trods af den dårlige 2. halvleg rakte indsatsen til 3 point til BOB, selvom Hammerum ret beset havde fortjent mindst det ene.

Sejren betyder, at BOB holder fast i 2.-pladsen og nu ikke kan slutte dårligere end nr. 3 uanset udfaldet af forårssæsonens sidste kamp mod Ikast FS.

Kampens spiller blev Sigurd Kristensen, som vanen tro styrede BOB-defensiven med stort overblik.