40+ sejrer over Ikast

Der var top opgør i 40+ rækken torsdag aften i Brande. Her skulle Brande forsøge at holde trit med Ikast. Det lykkedes, men det holdt hårdt.

Spillemæssigt satte Brande sig hurtigt på opgøret, men som så mange andre gange kunne Brande ikke omsætte spillet i mål og stik imod spil og chancer bragte Ikast sig foran på deres andet skud på mål. Det gørste skud røg ca 4 meter over mål mens det andet strøg ind i målet uden chance for Brande keeper, Søren Laursen. Det skulle faktisk vise sig at være de eneste 2 gange det lykkedes Ikast at skyde imod mål i hele kampen!!

Halvleg stillingen var 0-1.

Anden halvleg fortsatte som første, Brande styrede kampen men vi skulle hen midt i halvlegen før det lykkedes at score. Lars Duedahl fik bolden ude i venstre og tog et par træk ind imod midten. Herefter placerede han skuddet ude ved stolpen og dermed udlignede han Ikast føringen.

Overtaget til Brande fortsatte men det var først 30 sekunder før tid at Martin Herbie afgjorde kampen med sin scoring til 2-1. Herbie modtog bolden inde i feltet og køligt satte han indersiden på og udplacerede målmanden.

Kampen ender dermed med en yderst fortjent sejr på 2-1 til Brande.

Kampens store spiller var Michael Tyr som var flyvende både spillemæssigt men også var en god indpisker.