Reddet til slut

Da der var spillet fem minutter af mandagens kamp i +50-rækken på Brande Stadion mellem BOB og Bording, havde hjemmeholdet allerede ramt træværket to gange: først tog et lumsk indlæg fra Kai Varisbøl overliggeren, og få minutter halvflugtede Michael Laursen et indlæg fra Ole Radoor på stolpen.
Alligevel var det gæsterne, der bragte sig i front efter små ti minutter, da de fik det maksimale ud af et kontraløb to mod to. Samme recept var tæt på at give gevinst yderligere et par gange inden pausen, og ligesom værterne lykkedes det også Bording at ramme overliggeren med et indlæg, kort inden der blev fløjtet til pause med stillingen 0-1.
Fra 2. halvlegs start forsøgte hjemmeholdet at lægge et højere pres, men Bording formåede klogt at spille bolden rundt og trække tempoet ud af kampen.
I slutfasen blev det for alvor svært for BOB, da Kai Varisbøl måtte udenfor i fem minutter efter et gult kort, men trods en mand i undertal lykkedes det alligevel Michael Laursen at få udlignet til 1-1 med et præcist, fladt spark få minutter før tid – et resultat værterne alt taget i betragtning kunne være bedst tilfredse med.