Tæt i Ikast

Mandagens arvefjendeopgør i +50-rækken mellem Ikast FS og Brande Old Boys så længe ud til at ende uafgjort, men få minutter før tid faldt afgørelsen.

Det var gæsterne fra Brande, der lagde bedst ud, og efter 10 minutter – og en genial indskiftning – bragte de sig i spidsen. Nicolaj Eg blev sendt på banen og løb direkte fra midterlinjen ned til kanten af hjemmeholdets straffesparksfelt, hvor han få sekunder senere med et velplaceret spark sendte Michael Laursens tværbold i netmaskerne bag værternes sagesløse keeper.

Syv minutter senere udlignede det gulklædte hjemmehold efter sløsede markeringer i BOB-forsvaret, og halvlegen ud var det Ikast, der sad på begivenhederne.

Det ændrede en tredobbelt udskiftning i pausen på, men trods en stribe større og mindre chancer til udeholdet skulle man frem til 4 minutter før tid, før afgørelsen faldt.

Her fik gæsterne pludselig chancen for at løbe kontra 4 mod 2, og med en perfekt tværaflevering fandt Jørn Eriksen en helt fri Thomas Svensson tæt under mål. Med sin sidste boldberøring i kampen bankede han Brande-mandskabet i front med 2-1 – hvorefter han blev skiftet ud!

2-1 blev også resultatet af lokalopgøret, selvom Stefan Kristensen to minutter før tid var millimeter fra at omsætte Michael Laursens indlæg til 3-1.

Sejren betyder, at BOB fastholder førstepladsen á point med Vildbjerg.

Ikke færre end 7 spillere delte stemmerne imellem sig, hvilket var et meget godt billede af en helstøbt holdindsats.