Uskøn sejr i Hammerum

Kønt var det ikke, da Brande Old Boys’ +50-hold mandag var på besøg hos rækkens pointløse agterlanterne Hammerum, men trods en halvsløj indsats kunne gæsterne køre hjem med alle 3 point i bagagen.

Kampens højdepunkt indtraf efter et kvarters spil, da Michael Laursen med en perfekt tværaflevering fandt Stefan Kristensen tæt under mål, og fra et par meters afstand sendte han med sin første scoring for +50 sikkert bolden i nettet til 0-1 .

Chancer var der ellers nok af til gæsterne på kunstgræsset, men i mål ville bolden ikke, og selv ikke topscorer Brian Dahl Thomsen formåede trods et par “direktører” at finde vej til netmaskerne. Hammerum stillede sig dybt og havde held til at trække tempoet ud af kampen.

I 2. halvleg blev der lidt mere arbejde til Jens Ole Pedersen i BOB-målet, som det til trods blev spilleren med suverænt færrest boldberøringer i løbet af kampen.

Hammerum forsøgte sig med inspiration fra håndbold med 7 mod 6-spil, men selvom hjemmeholdets keeper flere gange gik med frem, blev der aldrig skabt de overtalssituationer, der var formålet. Omvendt formåede gæsterne ikke at straffe satsningen, og så endte opgøret, der blev livestreamet på facebook, 1-0 til Brande, som med den tredje sejr på stribe overtog førstepladsen i rækken.

Kampens spiller blev Sigurd Kristensen.